Üzleti filozófiánk


Üzleteinkben a beszerzéstől az értékesítésig szigorú szabályok és alapelvek alapján ügyelünk arra, hogy kiváló minőségű és friss árukkal szolgáljuk ki vásárlóinkat. Nálunk a vevők megelégedettsége a legfontosabb, ezért szeretnénk üzleteinkben a vásárlást a lehető legkényelmesebbé tenni. Az üzletek tisztasága ugyan olyan fontos, mint a rövid várakozási idő a kasszáknál. Szakképzett munkatársaink bármikor készséggel állnak az Ön rendelkezésére. Munkánk során azon fáradozunk, hogy annak minősége a lehető legszakszerűbb és legügyfélbarátabb legyen. A Kedvenc JM valamennyi üzletében kényelmesen készpénz nélkül is vásárolhat bankkártyával.
Irányítási alapelvek


A boltokban megvalósítani kívánt célokat munkatársainkkal közösen tűzzük ki, egyértelmű feladatokat határozunk meg, és törekszünk a mielőbbi megvalósíthatóság talajára lépni. Bízunk munkatársaink tehetségében, hogy feladataikat a lehető legmegfelelőbb módon lelkiismeretesen végzik el, ötletekkel és javaslatokkal segítik a Kedvenc JM Kft. előrehaladását. Beszélünk vevőinkkel és egymással, támogatjuk a közvetlen, őszinte és időszerű kommunikációt. Tisztességesen és tisztelettudóan bánunk egymással, törődünk vevőink és saját értékrendünkkel. Ígéreteinket és megállapodásainkat betartjuk, vevőink szavahihető partnerei vagyunk. Munkatársainknak rendszeresen visszajelzést adunk teljesítményükről és magatartásukról. Ennek során a végzett munka építő jellegű kritikájával és pozitív elismerésével támogatjuk és motiváljuk őket. Tárgyilagosan és méltányosan ellenőrzünk. Munkatársainkkal közösen kihasználjuk a felismert fejlődési lehetőségeket, vevőink megelégedettsége érdekében. Krízis és konfliktushelyzetek esetén is megbízhatóan, őszintén, szavahihetően és lojálisan járunk el.
Minőségbiztosítás


Vásárlóink biztonsága és egészsége számunkra mindennél fontosabb, ezért számos termékünket a Wessling élelmiszerbiztonsági laboratóriumban vizsgáltatjuk be annak érdekében, hogy az Ön asztalára mindig biztonságos, kiváló minőségű termék kerüljön. Egyes termékek esetében már jóval a gyártás előtt górcső alá helyezzük az alapanyagokat és a kidolgozás minőségét. Mindennek meg kell felelnie a szigorú Kedvenc JM Kft. által megfogalmazott minőségi követelményeknek. A termékek folyamatos minőségügyi ellenőrzésen mennek keresztül, így garantáljuk, hogy azok a legjobb minőségben kerülnek ki a pultokba és a polcokra.

Minőségbiztosítási rendszerünk: CertUnion ISO 9001
Baromfi Termék Tanács - Hatósági Állatorvosi Ellenőrző szám: HU-227
Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal - HU szám: HU-1222
© 2014 - Kedvenc Húsáruházak - Minden jog fenntartva!
Kedvenc JM Kereskedelmi Kft. - H-3200. Gyöngyös, Kenyérgyár út 9.
Design és programozás: Bálint Ádám